X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Declarație: "Sub sloganul luptei împotriva corupției, în alte țări au ajuns la putere"

20 mai. 2021,, 16:00   Politică
2747 2

Sub sloganul luptei împotriva corupției, în alte țări din spațiul post-sovietic au ajuns la putere, în special în Georgia și Ucraina, dar toată lumea a văzut cum pînă la urmă s-a încheiat totul acolo.

Despre acest lucru a declarat deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, în emisia unui post privat de televiziune.

"Când lupți împotriva corupției, lupți împotriva funcționarilor corupți și nu îi aduni în jurul tău. Pe listele lor deja există doi criminali. Unul din Soroca, domnul Babci, și altul din sud este pe listă. Deci eu nu înțeleg, tu lupți cu corupții, criminalii sau îi protejezi și îi promovezi în funcții? La președinție ea îl are pe domnul Negruța, el, în general, a fost condamnat la trei ani pentru acte de corupție, acolo toți consilieri ei, care au diplomă falsă, care au transferat milioane în companii off-shore, care nu are casa înregistrată, cineva are firme întregi în România care sînt ascunse de cetățeni", s-a indignat Țîrdea.

Parlamentarul a menționat că, sub sloganul luptei împotriva corupției, la putere au venit și în alte țări din fosta Uniune Sovietică.

"Lupta împotriva corupției este principalul slogan al soroseilor. Ei vin cu el peste tot, în Georgia Saakașvili, în Ucraina Zelensky, în Moldova Sandu. Ați văzut și voi cu ce s-a sfîrșit totul. În Georgia este război, în Ucraina e război și să nu dea Dumnezeu să fie și în Moldova la fel", a conchis Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?