X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Declarație: Doar niște politicieni cinici pot cere alegeri anticipate în următoarele luni

22 mar. 2021,, 09:50   Politică
2730 5

Moldova se află acum în apogeul incidenței, în această situație, doar niște politicieni cinici, care își urmăresc propriile interese politice înguste, pot cere alegeri anticipate în următoarele 3-4 luni.

Acest lucru a fost scris pe rețelele de socializare de către președintele PSRM Igor Dodon. Potrivit datelor citate de el, astfel de perioade, în care se înregistrează creșterea numărului de cazuri de contaminare cu coronavirus, durează cîte 4-5 săptămîni și se va atesta la fiecare 2-3 luni – cel puțin pînă la inițierea vaccinării generale a populației.

„Este necesar să fie numit urgent un guvern profesionist și funcțional care, în decurs de cîteva săptămîni (exact în perioada dintre valul curent de îmbolnăviri și cel următor care, în opinia specialiștilor, va fi la sfîrșitul lunii aprilie – începutul lunii mai), va asigura inițierea imunizării în masă. Și numai după vaccinarea a 300-400 mii de cetățeni, vom putea reveni la discuții privind scenariile politice și alegeri”, consideră Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?