Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Maia Sandu este la un pas de a face o mare greșeală, declarație

27 ian. 2021,, 12:25   Politică
5945 8

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține că președinta țării, Maia Sandu, va comite o greșeală întrucît va înainta la funcția de premier, un candidat cu „program complet și valori”, scrie unimedia.info

În opinia lui Usatîi, socialiștii și deputații fracțiunii Șor, vor vota echipa guvernamentală propusă de Sandu, însă din a doua tentativă. „Este o capcană”, a declarat Usatîi, aseară, în cadrul emisiunii Puterea a 4-a de la N4.

„Maia Sandu urmează să comită o greșeală fatală, deoarece în timpul apropiat totuși, din toate variantele care s-au discutat la ei, ei vor merge pe varianta că ea va înainta un candiat la funcția de premier cu principii și valori ș.a”, a declarat Usatîi.

Edilul de la Bălți spune că, socialiștii și deputații din fracțiunea Șor nu vor vota din prima tentativă, însă din a doua, cu siguranță va fi votat, întrucît aceștia și-au pus scop ca alegerile anticipate parlamentare să nu fie înainte de octombrie 2021.

Usatîi a reiterat că doar candidatura sa nu va fi votată de socialiști.


„Eu n-am pretins să fiu prim-ministru, eu am pretins să fiu un candidat pe care socialiștii și Șor vor avea frică să-l voteze. De două ori era să mă propună, să nu fiu acceptat și mergem la anticipate și abia după asta era să vorbim despre un guvern pentru 4 ani”, a mai spus Usatîi.

Președinta țării, Maia Sandu, a anunțat, imediat după ce a revenit de la Bruxelles, că săptămîna această va veni cu următorul pas.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?