Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3989

Declarație: Candu, Șor și Sandu au fost mereu împreună

14 mai. 2020,, 16:15   Politică
7490 13

Candu, Șor și Sandu au fost întotdeauna împreună și niciodată nu au luptat cu adevărat unul împotriva celuilalt", iar liderii PAS și DA se înșeală dacă cred că vor fi adevărați președinți și prim-miniștri, atît timp cît Plahotniuc este în viață.

De această părere este deputatul din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, comentînd ultimele declarații ale ex-premierului Ion Sturza, care a criticat reprezentanții partidelor PAS și DA, transmite Noi.md.

"Ex-premierul Ion Sturza a răbufnit cu acuzații răsunătoare la adresa PAScuDA.

”Fraților, pentru ce eu și mulți alții am luptat, demascat regimul Plahotniuc?! Furturile lui Șor?! Am dedicat acestei lupte 10(!) ani! Pentru ce ne-am pus în pericol sănătatea și chiar viața?! Ca voi să-i rechemați la „datorie" pe acești criminali și acoliții lor?! Vă bucurați de darurile lor otrăvite? Pentru ce? Ca să fiți voi „prezidenți" și „primii din miniștri”?”.

Sturza, în opinia noastră umilă, scapă 2 mici momente.


Primul moment. Ei întotdeauna au fost împreună. Și niciodată nu au luptat cu adevărat unul împotriva celuilalt. Vorbesc despre Candu, Șor, Sandu.
Al doilea moment. Cine v-a spus că ei vor fi președinți și prim-miniștri atît timp cît Plahotniuc e în viață?

Dacă Plahotniuc și Șor stau în spatele acestui carnaval, ei vor fi "pur și simplu președinți" și "pur și simplu premieri". Ca rața mută Timofti. Sau ca Leancă, mai cunoscut sub numele de "PodLeancă". Asta e tot. Și cu celelalte argumente... sîntem de acord", a scris Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?