X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Filip: În timp ce cetăţenii se confruntă cu probleme, în Parlament se joacă de-a "cine vrea alegeri anticipate”

1 feb. 2021,, 16:30   Politică
2691 7

După pierderea alegerilor parlamentare din 2019 şi din cauza alegerilor prezidenţiale din 2020, Moldova riscă să piardă încă un an.

Potrivit Infotag, această opinie a fost exprimată pe reţelele de socializare de către preşedintele PDM, Pavel Filip, transmite Știri.md.

Potrivit acestuia, fără un guvern cu drepturi depline, nu ar trebui să se conteze pe asistenţa financiară a partenerilor externi, iar actualul guvern interimar "doar terorizează cetăţenii din regiuni".

El a menţionat că oamenii se interesează de faptul dacă agricultorii vor primi sprijin, dacă proiectele de infrastructură rutieră vor continua, va fi iluminatul stradal, va continua soluţionarea problemelor pensiilor şi salariilor.

"Dar aproape nimeni nu întreabă despre alegerile anticipate. Şi trebuie de menţionat că, în timp ce cetăţenii se confruntă cu probleme, în Parlament se joacă de-a "cine vrea alegeri anticipate, şi cine nu", a spus Filip.


Comentînd posibilitatea aprobării unui nou cabinet de miniştri, el a spus că PDM aşteaptă consultări cu candidatul la funcţia prim-ministru Natalia Gavriliţa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?