X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Ședința Comisiei Electorale Centrale din 14 iunie

14 iun. 2021,, 16:00   Politică
4294 0

16:32 // CEC a aprobat proiectul cu privire la acreditarea observatorilor internaționali din partea Rețelei Europene a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor (ENEMO) în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Totodată a fost aprobat proiectul cu privire la acreditarea experților electorali internaționali din partea Consiliului Electoral Suprem al Republicii Turcia în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

16:29 // A fost aprobat proiectul cu privire la acreditarea experților electorali internaționali din partea Comisiei Electorale Centrale a Georgiei în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Totodată, CEC a aprobat proiectul cu privire la acreditarea observatorilor internaționali din partea Ambasadei Federației Ruse în R. Moldova în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 și proiectul cu privire la acreditarea observatorilor naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX” în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

16:25 A fost aprobat proiectul cu privire la acreditarea observatorilor naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX” în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 în secțiile de votare constituite în străinătate.

16:18 // CEC a aprobat demersul demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului „Patrioții Moldovei”.


„Se înregistrează 55 de candidați de pe lista Partidului „Patrioții Moldovei”. Se înregistrează simbolul electoral pentru imprimare în buletinul de vot. Se confirmă pe doamna Adamian Olga în calitate de persoană responsabilă de finanțe”, a declarat președintele CEC, Dorin Cimil.

16:13 // CEC a aprobat demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova din partea Partidului Regiunilor din Moldova, a simbolului electoral și confirmarea persoanei responsabile de finanțe (trezorierul).

16:08 // CEC examinează demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova din partea Partidului Regiunilor din Moldova, a simbolului electoral și confirmarea persoanei responsabile de finanțe (trezorierul).

16:05 // Membrul CEC Dumitru Pavel a cerut să fie introdus pe ordinea de zi subiectul pentru modificarea hotărîrii Comisiei Electorale Centrale nr. 4965 din 5 iunie 2021 „cu privire la organizarea secțiilor de votare pentru alegătorii din localitățile din stînga Nistrului, municipiul Bender şi unele localități ale raionului Căușeni în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din data de 11 iulie 2021”.

Președintele CEC, Dorin Cimil, a declarat că subiectul urmează să fie examinat în cadrul ședinței de marți, 15 iunie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?