Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Se va implica sau nu Ion Ceban în „politica mare”? Răspunsul primarului

24 noi. 2021,, 07:25   Politică
3315 1

Mai mulți analiști politici au afirmat că primarul capitalei, Ion Ceban, s-ar pregăti să prea conducerea unui partid politic, poate chiar al Partidului Socialiștilor, după ce Igor Dodon a anunțat că renunță la mandatul de parlamentar.

„Eu sînt primar și mă preocupă, în primul rînd, soluționarea problemelor orașului și ale suburbiilor. Dacă se va schimba ceva în acest sens, eu voi anunța public, așa cum fac de fiecare dată”, a declarat Ion Ceban la „Puterea a patra”, de la N4, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Oameni m-au ales în funcția de primar și sper că sînt la altitudinea așteptărilor în ceea ce privește administrarea treburilor din oraș, care nu este un lucru deloc ușor. Avem probleme de diferite tipuri - financiar, politic, economic, iar concentrația mea de bază astăzi este soluționarea problemele locuitorilor municipiului Chișinău. Și aici este tot efortul concentrat al meu și al echipei cu care lucrez. Mulțumesc echipei mele, cea mai tînără echipă, ea face lucruri importante în condiții grele. Dacă se va schimba ceva în acest sens, eu voi anunța public, așa cum fac de fiecare dată”, a declarat Ceban.

Edilul capitalei a mai menționat că nici dacă va candida pentru cel de-al doilea mandat de primar nu a decis.

„Mai sînt doi ani în care trebuie să finalizez și să inițiez foarte multe lucruri”, a menționat Ion Ceban.


Ion Ceban a devenit primar al municipiului Chișinău în anul 2019, fiind candidatul Partidului Socialiștilor.

6
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?