Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Voronin critică interzicerea panglicii Sf. Gheorghe

8 apr. 2022,, 16:00   Politică
3595 0

Vladimir Voronin este supărat că deputații PAS au interzis simbolica de război rusească – panglica Sf. Gheorghe, literele V și Z.

Acesta mustră, într-o conferință de presă din 7 aprilie, diaspora care a adus PAS la putere.

Voronin declară că moldovenii plecați peste hotare trebuie să își ceară scuze „zi și noapte” pentru votul masiv dat PAS-ului, transmite Știri.md.

Nemulțumirea fostului șef al statului a fost exprimată în timp ce era dezbătut proiectul de lege privind securitatea informaţională:

”Ei nici nu sînt cărturari, nici nu le ajunge minte. Să se uite la Ștefan cel Mare se folosea de această lentă, să se uite la toți eroii din povești, din fabule, din istorie. Ce înseamna asta dacă facem o totalizare: Dictatură.


Cînd nu pot hotărî problemele, cînd simt că va fi revoltă în masă, și va fi o revoltă foarte serioasă, lumea nu va mai putea răbda ceea ce se petrece. Nu au grijă de nimic. În timpul cînd acum trebuie de semănat, ei în loc să rezolve problemele ce țin de agricultori, ei se ocupă cu prostiile astea. Interzic libertatea de exprimare, interzic simbolurile, interzic tot ce se poate de interzis. Acest simbol, toate aceste lucruri nu încurcă pe nimeni”, a mai declarat liderul PCRM.

31
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?