Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Războiul Filat - Popa continuă: Fostul premier va depune o plîngere la Procuratură

28 sep. 2020,, 13:31   Politică
1927 0

Fostul premier Vlad Filat va depune o plîngere la Procuratura Generală în legătură cu declarațiile făcute astăzi de avocatul Igor Popa, care a spus că a fost amenințat de rudele lui Filat.

În aceste condiții, apărătorul fostului premier spune că aceste declarații nu corespund adevărului, scrie tv8.md.

„Urmare a declarațiilor lui Igor Popa că acesta ar fi fost amenințat cu moartea de către rudele domnului Vlad Filat, domnul Filat va depune o plîngere penală în legătură cu declarațiile care nu corespund adevărului privind pretinsele amenințări din partea rudelor sale în adresa lui Igor Popa. Domnul Vlad Filat a comunicat săptămîna trecută că el nu va mai polemiza în public cu Igor Popa decît prin intermediul avocaților”, a menționat apărătorul lui Vlad Filat, Victor Munteanu.

Menționăm că astăzi, în cadrul unei conferințe de presă avocatul Igor Popa a declarat că a primit amenințări de la rudele fostului premier Vlad Filat și de la mai multe persoane necunoscute. „Vreau să atrag atenția că în ultimul timp am primit mai multe mesaje de amenințare atît din partea rudelor lui Filat, cît și din partea unor persoane necunoscute”, a declarat Igor Popa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?