Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Deputatul Vladimir Andronache, acuzat de atac raider la două întreprinderi de stat

2 oct. 2020,, 17:27   Politică
4040 0

Deputatul neafiliat Vladimir Andronache e acuzat de deputatul Platformei DA Alexandru Slusari că ar fi implicat într-un atac raider la două întreprinderi moldovenești, amplasate pe teritoriul Ucrainei.

Mai exact, ar fi vorba de întreprinderile de stat „Cariera de pietriș și nisip din Cernăuți" și „Cariera de piatră concasată din granit" din orașul Pervomaisc. Contactat de Agora, Andronache nu a răspuns la telefon pentru a oferi o reacție.

În acest context, Slusari declară că a pornit propria investigație și a început cu un demers la Agenția Proprietății Publice.

„Ați auzit ceva despre întreprinderile de stat „Cariera de pietriș și nisip din Cernăuți" și „Cariera de piatră concasată din granit" din or. Pervomaisc? Puțin probabil!

Sînt două întreprinderi moldovenești, amplasate pe teritoriul Ucrainei, care ar trebui să aducă bani în bugetul țării noastre. Recent am primit informația despre multiplele nereguli la aceste entități. Despre un atac raider, două întreprinderi „clone" înregistrate cu aceleași denumiri, conflict în desemnarea administratorilor și tranzacții fictive cu scopul sustragerii activelor carierelor. Și iarăși drumurile obscure duc spre deputatul Vladimir Andronache.Pornesc propria investigație cu un demers oficial către Agenția Proprietății Publice”, a scris Slusari pe pagina sa de facebook.


Amintim că Andronache a anunțat în luna august curent că părăsește rîndurile Partidului Democrat și rămîne a fi un deputat neafiliat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?