X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Vladimir Cebotari, despre ridicarea imunității a doi deputați

19 mar. 2021,, 15:26   Politică
3247 1

După ce Procurorul General a cerut ridicarea imunității a deputaților Ulanov și Jardan, parlamentarul Vladimir Cebotari, membru al grupului Parlamentar Pro Moldova, afirmă că vor susține demersul lui Stoianoglo dacă vor vedea că procuratura are argumente rezonabile.

„Poziția noastră nu va fi una formală, noi vom aborda acest subiect cu maximă seriozitate pentru că vorbim de lucruri extrem de serioase, pe de o parte societatea și noi așteptăm cît mai multe progrese pe aceste dosare și vrem să vedem cine sînt vinovații, vrem ca aceste persoane vinovate să-și ispășească pedeapsa, în același timp, nu vrem să fie încălate drepturile altor persoane. Dacă vom vedea că procuratura are și vom vedea că sînt argumente rezonabile, sigur că vom vota și vom susține demersul procurorului General, care prezum știind meticulozitatea procurorului general este pregătit cu maximă responsablitate”, a declarat Cebotari.

Totodată, deputatul a menționat că „toată lumea s-a așteptat ca această solicitare să vină ceva mai devreme”, dar potrivit lui, procurorul a venit „ a făcut acest demers cînd este convins că deține aceste probe”. Totodată, Cebotari a menționat că încă niciun membru al grupului Parlamentar Pro Moldova nu a făcut cunoștință cu documentele care stau la baza acestor bănuieli, menționînd că nu au niciun membru în comisia juridică și imunități.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?