Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Vlad Plahotniuc ar urma să fie alungat din Turcia

24 feb. 2021,, 12:44   Politică
4248 0

Autoritățile din Turcia ar urma să revadă procedura de acordare a cetățeniei lui Vlad Plahotniuc, după ce în mai multe state au fost pornite procese penale împotriva fostului „coordonator al coaliției de guvernare din R. Moldova. Cel puțin, așa declară liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care face referire la „surse demne de încredere”.

Potrivit lui Usatîi, fugarul Vlad Plahotniuc va avea multe nopți albe de acum încolo, deoarece informația pe care a enunțat-o îi va fi confirmată de anturajul său, scrie ziarulnational.md.

„Erdogan urmează să refuze acordarea cetățeniei turce lui Vladimir Plahotniuc. Serviciile turcești au verificat toate dosarele lui din mai multe țări și i-au recomandat lui Erdogan să nu-i ofere cetățenia. Sînt mai multe procese penale din mai multe țări. Turcia și Erdogan nu vor să aibă probleme din cauza lui Plahotniuc”, a menționat ieri-seara Usatîi, în cadrul unei emisiuni de la TV8.

La ora actuală, Plahotniuc s-ar mai afla în Ciprul de Nord, teritoriu controlat de Turcia, dar nu va mai putea sta mult acolo. Cel mai probabil, Vlad Plahotniuc ar putea să se refugieze în România, după ce toamna trecută și-a reînnoit pașaportul românesc, a adăugat Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?