X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Lipsa controlului la punctele de trecere de pe Aeroport a permis evadarea lui Șor

7 sep. 2019,, 14:15   Politică
8150 2

Nereguli la aeroport au fost semnalate și de către șeful Poliției de Frontieră. Rosian Vasiloi afirmă că avioanele și alte mijloace de transport nu erau verificate de oamenii legii, iar din această cauză el nu exclude că prin punctele de trecere anumite persoane intrau neautorizat.

Potrivit șefului poliției de frontieră, cel puțin în ultimii patru ani, pistele și punctele de trecere de pe Aeroportul Internațional Chișinău nu mai erau controlate de oamenii legii. Responsabilul spune că acest lucru ar putea fi permis unor politicieni, precum Ilan Șor, să fugă din țară neobservați.

"Nu se asigura supravegherea de către poliția de frontieră a zonelor de acces în acest punct de trecere, nu se verificau navele, mijloacele de transport. Eu nu exclud că lipsa controlului asupra punctelor de acces în punctul de trecere permiteau trecerea neautorizată de către anumite persoane".

Șeful Poliției de Frontieră a mai declarat că ilegalitățile ce țin de activitatea angajaților Poliției de Frontieră sînt cercetate de procuratură.

"Au fost depistate cazuri, cînd oamenii sînt numiți în funcție, dar în realitate nu vin la serviciu, se află peste hotare, se înscriu toate tabelele necesare și ei primesc salariu".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?