Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Comisia de control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare va avea un nou membru

15 sep. 2022,, 17:28   Politică
1702 0

Deputații au modificat componența nominală a Comisiei parlamentare speciale de monitorizare și control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare a Republicii Moldova.

Deputatul Fracțiunii parlamentare ”Partidul Acțiune și Solidaritate”, Roman Roșca, a fost inclus în componența acesteia, după ce Legislativul a luat act de cererea de demisie depusă de fostul parlamentar, membru al comisiei, Vladimir Bolea. Roman Roșca va deține funcția de secretar al comisiei.

Comisia parlamentară specială de monitorizare și control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare a Republicii Moldova a fost creată la sfîrșitul anului trecut, la propunerea Președintelui Parlamentului, Igor Grosu. Obiectivul ei este de a monitoriza și evalua situația privind politicile de reintegrare și de a elabora propuneri și recomandări, care ar permite redobîndirea încrederii și apropierea cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului. Comisia este condusă de vicepreședinții Legislativului Mihail Popșoi, președintele comisiei, și Vlad Batrîncea, vicepreședinte.

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?