X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Pe internet a apărut o petiție prin care se cere demisia ministrului Justiției

30 oct. 2019,, 12:30   Politică
3420 1

Ieri, 29 octombrie, pe internet a apărut o petiție prin care se cere demisia ministrului Justiției din Moldova, Olesea Stamate.

Autorii acestei petiții menționează că sînt nemulțumiți de activitatea ministrului și că ea nu are calitățile necesare pentru această funcție, anunță point.md.

"Solicităm demisia ministrului Justiției, Olesea Stamate, care a făcut multe greșeli în perioada exercitării funcției sale. Judecînd după concursul de selectare a candidatului pentru funcția de procuror general, este deja clar modul în care sistemul va fi„ curățat". Lipsa sentimentului de corectitudine, curaj și cunoștințe necesare este unul dintre motivele care nu o fac demnă de această funcție", spun autorii petiției.

În comentariile la petiție, oamenii ,de asemenea, menționează nemulțumirea lor față de modul în care se desfășoară concursul de selectare un candidatului pentru funcția de procuror general.

Menționăm că mai devreme în mediul online a fost lansată petiția „Îl susținem pe Ștefan Gligor la funcția de procuror”, care a fost semnată de peste 1000 de persoane. Cu toate acestea, Ștefan Gligor nu a fost găsit pe lista candidaților selectați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?