X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

La investirea Maiei Sandu vor participa peste 240 de persoane

16 dec. 2020,, 08:24   Politică
4244 5

La ceremonia de învestire a noului președinte Maia Sandu vor participa mai mult de 240 de persoane. Despre aceasta a anunțat președintele Igor Dodon, în această seară la o ediție specială la Prime TV.

Organizatorii evenimentului au înaintat o cerere către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) prin care au solicitat să se facă o excepție de la restricțiile impuse în perioada pandemică.

Igor Dodon a declarat că toate pregătirile pentru inaugurarea noului președinte au fost lansate încă acum cîteva luni, iar la sfîrșitul săptămînii trecute Maia Sandu a participat la primele repetiții.

”Sîmbăta trecută sau duminică, au făcut repetiții cu participarea fizică a doamnei Maia Sandu, în clădirea prezidențială și la Palatul Republicii. Cum am făcut și eu patru ani în urmă, pentru că e ceva nou, nu cunoști toate detaliile. Toate pregătirile au fost lansate. Înțeleg că este vorba de participarea a peste 240 de persoane. S-a depus o cerere la Guvern să se facă excepție, pentru că CNESP trebuia să dea acceptul în scris”, a spus Dodon.

Învestirea în funcție a noului președinte ales este planificată pentru data de 24 decembrie, ora 11:00. La eveniment a fost invitat și președintele Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?