X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Agenția Proprietății Publice are un nou director

25 aug. 2021,, 15:23   Politică
3682 8

Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi numirea lui Eugeniu Cozonac în funcția de director general al Agenției Proprietății Publice.

Potrivit CV-ului lui Eugeniu Cozonac, acesta are o experiență de peste 20 de ani în managementul corporativ, activînd în diverse companii în Moldova, Marea Britanie, SUA. Și-a făcut studiile în domeniul administrării afacerilor, leadership, dezvoltare organizațională.

Premierul Natalia Gavrilița a salutat numirea lui Eugeniu Cozonac, precizînd că executivul are mari așteptări de la noua conducere a instituției.

„Avem o nouă revenire din diasporă, de data aceasta din SUA. Eugeniu Cozonac a fost unul din fondatorii companiei Endava, are o experiență vastă, cunoaște cele mai bune practici de guvernare corporativă a întreprinderilor mari, are toate competențele și profesionalismul necesar, pentru a ajuta la soluționarea dosarelor extrem de complicate de la APP. Vă mulțumesc pentru revenire!”, a precizat Gavrilița.

Până în prezent, Eugeniu Cozonac a locuit cu soția și trei copii în Atlanta, statul Georgia, SUA.


La ședința de astăzi a Guvernului mai fost aprobată cererea de demisie a directorului general adjunct al Agenției Proprietății Publice, Corneliu Soltan. Totodată, astăzi a fost aprobată numirea Veronicăi Mihailov-Moraru în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?