X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Urechean: Nu e exclus că se formează o majoritate parlamentară subterană (VIDEO)

23 apr. 2019,, 12:10   Politică
4236 2

Alegerile parlamentare anticipate nu vor schimba radical accentele pe scena politică din R. Moldova, consideră fostul primar al capitalei Serafim Urechean, citat de Noi.md.

Din acest consider, spune Urechean, desfășurarea unui nou scrutin ar fi o prostie.

„Alegerile anticipate sînt o prostie, ele sînt inadmisibile pentru R.Moldova, fiindcă accentele nu se vor schimba radical. Vor fi niște mișcări - 2,3 figuri pe tabla de șah, dar nu mai mult, în favoare unei sau altei formațiuni politice. La mine au apărut suspiciuni și ele nu sînt nefondate, că această tergiversare vorbește despre faptul că au loc negocieri individuale, tete-a-tete, cu unii deputați”, a declarat fostul lider al Alianței "Moldova Noastră" în cadrul unei emisiuni la TVC21.

Serafim Urechean suspectează că tărăgănarea convocării unei noi ședințe parlamentare este legată de faptul că în culese au loc tratative în vederea formării unei majorități.

„Ori se negociază, ori se formează o majoritate subterană, așa cum s-a mai întîmplat pe la noi în Moldova. Sigur că este temerea că unii deputați din unele partide vor emigra în favoarea unei majorități. Nu pot să spun care va fi majoritatea, putem intui, dar nu aș crede că deputații vor accepta alegeri anticipate”, a explicat Urechean.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?