Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ceban, ultimatum pentru Autosalubritate: Dacă voi mai primi poze...

2 dec. 2019,, 10:20   Politică
3557 0

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, s-a arătat nemulțumim de felul în care este salubrizat orașul.

În cadrul ședinței săptămînale de la Primărie, edilul le-a cerut pretorilor de sector să nu admită neevacuarea gunoiului din curțile de bloc. În caz contrar, pentru a fi mai convingător, Ceban susține că va merge personal să-și facă selfie în acele locuri, transmite Noi.md cu referire la Agora.

„Dacă voi primi în continuare poze de prin curțile de bloc unde se adună frunze și pe lîngă frunze și altceva, voi ieși eu la fața locului și voi face selfie și poate așa veți înțelege că eu cunosc despre ce e vorba. Vă rog să nu veniți să-mi spuneți ce s-a făcut. Pentru că ce s-a făcut se vede”, a declarat Ion Ceban.

Șeful de la Primărie a menționat în context că un astfel de caz a fost identificat în sectorul Rîșcani, pe strada Miron Costin. Totodată, și în centrul Chișinăului, odată cu inaugurarea pomului de Crăciun, s-a constatat anumite întîrzieri ale lucrărilor de salubrizare.

„Haideți să nu vă mai trimit eu poze cu coșuri de gunoi. Hiadeți să soluționați de sinestătător. Știți ce aveți de făcut. Să nu vă caut eu pe dumneavoastră”, a punctat primarul general.


În replică, șeful Direcției generale locativ-comunală și amenajare, Ion Burdiumov, a menționat că începînd de azi va fi o echipă dislocată în zona Pieții Marii Adunări Naționale, care va monitoriza în continuu situația din centru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?