Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sturza: Luna de miere pentru noua guvernare se termină

1 sep. 2021,, 15:41   Politică
2629 4

Așteptările de la noua guvernare sînt foarte mari, deja sîntem la etapa la care oamenii așteaptă să fie livrate rezultatele promise, a declarat fostul premier Ion Sturza la o emisiune televizată.

Fostul prim-ministru spune că cei de la PAS și-ar fi dorit probabil o perioadă de răgaz mai îndelungată, avînd în vedere complexitatea obiectivele propuse, cu toate acestea „luna de miere” s-a termina, spune Sturza.

„Luna de miere a noii guvernări cu electoratul se cam termină, mult mai rapid decît unii au anticipat. Așeptările sînt foarte mari, guvernarea și-ar dori și, cred că a a sperat că această perioada de grație va fi mai lungă și nu vor începe taxările oponenților, societății civile și a presei. Dar nu este niciun răgaz, trebuiesc livrate niște lucruri care au fost promise, este un lucru care stresează într-o anumită măsură guvernarea, pentru că e nevoie de o perioadă pentru ca „să intre în pîine”.

Trebuie să înțelegem că nu există o continuitate a noii guvernări, de fapt sîntem martorii unui început dramatic în istoria țării, are puțin în comun cu trecutul, cu metodele de a guvernare de pînă acum.

Dna Sandu cît și PAS au venit în fața alegătorilor cu un singur deziderat, dumneaei nu are o ideologie, are un crez - acest crez se numește „lupta cu corupția”, trebuie să fim conștienți că oamenii așteaptă rezultate foarte clare în această direcție”, a menționat Sturza în cadrul unei emisiuni la TV8.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?