X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1423
Preşedintele stiri: 4130

Stoianoglo: „Un minister trebuie să fie condus de o persoană care a crescut în acest domeniu”

31 aug. 17:01   Politică
5 ore in urma 1611 0

Fostul procuror general al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la numirea în Guvern a unor persoane angajate politic, menționînd că astfel de numiri nu contribuie la o activitate eficientă.

„Componența cabinetului nu este doar o listă nominală. Aceste persoane ar trebui să fie responsabile pentru situația din acea ramură, iar acest lucru îl poate face doar persoanele care înțeleg unde se află, ce fac. Un minister ar trebui să fie condus de o persoană care a crescut în acel minister sau are legătură cu acel domeniu. El ar trebui să aibă o strategie de lucru”, a spus Stoianoglo.

El a subliniat că este absurd să aștepți rezultate de la persoane care nu își cunosc domeniul de activitate și care au fost numite din motive politice. În opinia sa, o astfel de guvernare nu poate aduce schimbări pozitive pe termen lung pentru țară.

Stoianoglo a făcut apel la o abordare mai responsabilă în formarea guvernului, astfel încît fiecare ministru să aibă o înțelegere clară și experiență în domeniul său.

39
0
0
1
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав