Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

S-a aflat cînd ar putea fi votat Guvernul Grosu

23 mar. 2021,, 21:20   Politică
3429 2

Candidatul desemnat de președintele Maia Sandu la funcția de prim-ministru, Igor Grosu, ar putea cere joi, 25 martie, vot de încredere în Parlament.

Despre aceasta a anunțat deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plîngău, pe pagina sa de Facebook, scrie sputnik.md.

"Mîine, la ora 16.00, Comisia Juridică va propune plenului Parlamentului proiectul de Hotărîre privind desemnarea lui Igor Grosu în calitate de prim-ministru. Joi, la ora 10.00, va avea loc ședința Parlamentului unde se va decide dacă vom avea Guvern sau nu", a scris Plîngău.

Amintim că luni Curtea Constituțională a decist asupra constituționalității decretului de desemnare a lui Igor Grosu la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Astfel, decretul de desemnare a lui Igor Grosu la funcția de premier este constituțional. Decizia a fost pronunțată de președintele Curții Constituționale, după ce magistrații au examinat în fond sesizarea socialiștilor privind controlul constituționalității decretului președintelui Maia Sandu prin care l-a desemnat pe Grosu la funcția de premier.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?