Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Andrei Spînu, despre relația sa cu noul ministru al Muncii: Sîntem buni prieteni din copilărie

16 ian. 2023,, 21:45   Politică
2684 0

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, vicepremierul Andrei Spînu, și noul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, sînt cumetri.

Despre asta a spus-o chiar primul, cînd a fost întrebat de prezentatorul Gheorghe Gonța în ce relații se află, la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4, ediția de luni, 16 ianuarie curent, transmite realitatea.md.

„Este ministru. A fost directorul unei asociații neguvernamentale. Îl cunosc de mai mult timp și sînt sigur că va face față. Este foarte competent și are o experiență extrem de bogată în domeniu.

A participat ani la rînd la dezvoltarea politicilor publice în domeniul social, egalitate de gen. Sau a consultat instituții publice, sau a avut activități în cadrul lor”, a declarat Andrei Spînu.

Odată ce a spus că îl cunoaște de mai mult timp, a apărut întrebare „cît de apropiat” îi este? „sîntem buni prieteni din copilărie. Nu este și nu a fost un secret. Ne cunoaștem de mici”.


– sînteți cumetri?
– Mm.. nu cred în general în tipul acesta de relație. … Eu sînt mai puțin atașat de tipurile de afinitate de acest gen. Eu nu am foarte mulți cumetri și nu am participat la evenimente de acest gen.

Alexei Buzu a preluat funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale, după ce Marcel Spatari și-a anunțat demisia, din motive personale.

El a fost director executiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare. Organizația promovează egalitatea de gen și incluziunea în Republica Moldova.

0
1
1
0
15

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?