Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Reprezentantul Special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană vine în Republica Moldova

26 ian. 2021,, 08:27   Politică
10755 3

Reprezentantul Special al Președintelui în exercițiu al OSCE din partea Suediei pentru procesul de reglementare transnistreană, ambasadorul Thomas Mayr-Harting, va vizita Republica Moldova în perioada 26-29 ianuarie pentru a examina situația actuală în procesul de reglementare și, împreună cu părțile, va identifica prioritățile pentru anul 2021.

Potrivit unui comunicat de presă, la Chișinău, ambasadorul Mayr-Harting va avea întrevederi cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, prim-ministrul interimar și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, viceprim-ministra pentru Reintegrare, Olga Cebotari, precum și cu liderii partidelor politice, transmite realitatea.md.

De asemenea, Mayr-Harting se va întîlni cu ambasadorii rezidenți ai mediatorilor și observatorilor în formatul „5+2” și cu membrii societății civile.

La Tiraspol, Reprezentantul Special se va întîlni cu liderul transnistrean, Vadim Krasnoselski, și reprezentantul politic din partea Transnistriei, Vitali Ignatiev.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?