X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Angajatul Primăriei Chișinău care va primi aproape jumătate de milion de lei

15 iul. 2019,, 11:00   Politică
3047 1

Șeful Direcției generale transport și căi de comunicații Adrian Boldurescu va primi peste 477 de mii de lei, pentru salariul ratat în perioada septembrie 2014 – martie 2019, timp în care a fost lipsit de funcție.

Cel puțin asta prevede decizia luată de magistrații de la Judecătoria Chișinău sediul Centru, după ce Boldurescu a contestat demiterea sa din funcția de șef al Direcției acum aproximativ cinci ani.

„Pentru mine mai important este să funcționeze legea, dar nu banii. Nu am umblat în procesul de judecată pentru bani, dar pentru dreptate și corectitudine. Dacă o să vă uitați foarte atent, în toate solicitările noastre față de Primărie nici în una nu am cerut bani. Asta a fost decizia instanței pentru perioada absentată. În sfîrșit, administrația publică locală nu generează cheltuieli și pierderi mai departe, dar se apucă să respecte legea și intră într-un făgaș al legalității”, a declarat Adrian Boldurescu pentru TV8.md.

Adrian Boldurescu a fost repus în funcția de șef al Direcției generale transport și căi de comunicații printr-o decizie a actualului primar interimar Adrian Talmaci.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?