Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

A fost modificată componența Completului de judecători care va examina dosarul „Șor”

21 sep. 2021,, 14:15   Politică
5962 0

A fost modificată componența Completului de judecători de la Curtea de Apel (CA) Chișinău care va examina dosarul „Șor”.

Doi dintre magistrații din Completul de judecători de la Curtea de Apel Chișinău căruia i-a fost repartizat inițial, spre examinare, dosarul lui Ilan Șor, deputatul condamnat la închisoare pentru escrocherie și spălare de bani și care este anunțat în căutare, au fost înlocuiți, transmite Noi.md cu referire la zdg.md.

Surse ale ZdG ne-au comunicat că doar magistratul Ion Bulhac, care a fost numit inițial și judecător-raportor pe caz, va face parte în continuare din Completul de judecători care va examina dosarul lui Șor, iar magistrații Stelian Teleuca și Oxana Robu au fost înlocuiți cu Galina Moscalciuc și Marcel Juganari.

Astăzi, 21 septembrie, la Curtea de Apel Chișinău are loc a doua ședință de judecată în dosar, după ce prima ședință de la Curtea de Apel Chișinău programată pentru luni, 13 septembrie, a fost întreruptă din cauza declarației de abținere depusă de magistratul Stelian Teleucă, care pînă acum a făcut parte din completul de judecători căruia i-a fost repartizat dosarul spre examinare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?