X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Cîți ani de pușcărie cer procurorii pentru Dorin Chirtoacă

7 noi. 2022,, 12:43   Politică
4770 0

Fostul primar general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a dezvăluit pe Facebook că ar fi prezentat astăzi, în instanța de judecată, concluziile sale în dosarul parcărilor cu plată, care potrivit lui, este fabricat la comandă politică și falsificat. De cealaltă parte, Chirtoacă spune că Procuratura Generală nu a venit cu nicio replică, transmite sinteza.

„Procuratura nu a avut nicio replica. Am prezentat astazi in instanta concluziile in dosarul parcarilor, fabricat la comanda politica si falsificat. Am cerut ca procuratura sa combata falsurile. Procuratura nu a avut nicio replica. Astfel, procuratura a dat inapoi. Am constatat in ultimul cuvant ca procuratura nu-si poate sustine acuzatiile si nu poate combate falsurile si de fapt, de asta nu are nu poate avea nicio replica. Am cerut instantei un singur lucru – sa faca dreptate.”, a menționat Dorin Chirtoacă.

În același timp, fostul edil a ținut să precizeze că urmează să-și afle sentința joi, 22 decembrie 2022, la ora 16:00. Totodată, acesta a promis că va prezenta în următoarele zile și varianta audio.

Amintim că, procurorii cer 10 ani de închisoare pentru fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, în dosarul parcărilor cu plată. Anunțul a fost făcut anterior de ex-Primarul general, care se declară nevinovat și acuză procurorii de acțiune la comandă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?