X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Scandal în emisie directă: Usatîi a venit cu mai multe acuzații la adresa jurnalistei Mariana Rață

6 mai. 2021,, 12:30   Politică
4945 5

Liderul Partidul Nostru (PN), Renato Usatîi a venit cu acuzații în adresa moderatoarei emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Primarul de Bălți a învinuit-o pe Mariana Rață de propagandă, după ce moderatoarea emisiunii a început să citească descrierea dată de Wikipedia pentru Renato Usatîi. Vădit deranjat de cele scrie, Usatîi a devenit furios și a adus mai multe acuzații în adresa fondatorilor TV8 și a prezentatoarei Mariana Rață, notează tv8.md.

„Dumneavoastră sînteți acum o propagandistă, înțelegeți ce faceți? (…) Eu să vă citesc ce scriu rapoartele SIS (n. r. Serviciul de Informații și Securitate) despre dumneavoastră? Eu înțeleg că v-ați declarat mare unionistă, mare luptătoare. Niște ONG-iști de a voștri se ocupă cu prostiile (…) Terminați cu propaganda. Să vă fie rușine de mizeriile pe care le pronunțați și că vă permiteți. (…) Eu nu caut rating, nu caut să mă iubiți dvs. sau altcineva, dar Dvs. faceți niște mizerii și vă permiteți prea mult. Nu vă permiteți prea mult? Ce înseamnă legături criminale? Spuneți la oameni să citească Wikipedia care au făcut-o tot niște ONG-ști obosiși care lucrează cu dvs. sau din secta dvs. care sunteți. Nu mă interesează! Vă numesc sectă pentru că vă comportați ca o sectantă” a declarat Usatîi în platoul TV8 în cadrul ediției de miercuri, 5 mai, a emisiunii Cutia Neagră.

În timp ce moderatoare, Mariana Rață, citea informațiile de pe Wikipedia, unde colaboratorii au indicat că numele acestuia „a fost legat de mai multe crime și scandaluri, dar și de atacul raider asupra băncii moldovenești „Universalbank”, dar și alte detalii despre liderul Partidului Nostru, Usatîi a continuat să vină cu atacuri în adresa moderatoarei și a postului de televiziune într-un limbaj indecent.

Mai mult de atât, Usatîi a declarat că informațiile din cea mai mare enciclopedie online ar fi scrise la comanda fostului lider PDM, Vlad Plahotniuc.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?