Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Procuratura Generală infirmă că pe numele lui Alexei Greceanîi ar exista un dosar penal

17 oct. 2019,, 16:06   Politică
2700 0

Procuratura Generală a reacționat la informațiile oferite de deputata fracțiunii „ȘOR”, potrivit cărora soțul președintei Parlamentului, Zinaida Greceanîi, ar fi implicat în frauda bancară.

În timp ce Tauber spune ca a fost informată ca există un dosar penal, în care figurează Alexei Greceanîi, Procuratura Generală infirmă acest lucru. Potrivit PG, creditul de milioane a fost obținut de compania „Alsvit-Vin” înaintea venirii lui Alexei Greceanîi în această întreprindere.

Purtătorul de cuvînt al Procuraturii Generale, Emil Gaitur, a declarat pentru Unimedia ca „pe numele cetățeanului Alexei Greceanîi nu există dosar penal pentru fraudă bancară”. Potrivit lui, la moment se investigheaza faptul dobîndirii unui credit de către un agent economic, iar lui Alexei Greceanîi nu i-a fost atribuit statut de bănuit sau învinuit.

Marina Tauber a prezentat astăzi răspunsul Procuraturii Anticorupție oferit la 9 octombrie, potrivit căruia, pe numele lui Alexei Greceanîi, cît și membrilor familiei acestora, este deschis un dosar penal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?