Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Astăzi, Parlamentul ar putea examina ridicarea imunității a doi deputați

22 mar. 2021,, 07:35   Politică
2051 1

Ridicarea imunității celor doi deputați de la Partidul Politic Șor: Denis Ulanov și Petru Jardan va fi examinată astăzi, 22 martie, de către deputați.

Ședința plenară a Parlamentului este programată pentru ora 15.00. Despre aceasta a anunțat deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău, pe o rețea de socializare, transmite IPN.

Serviciul de presă al Parlamentului nu a anunțat, deocamdată, desfășurarea ședinței plenare și nici ordinea de zi.

Procurorul general a solicitat ridicarea imunității deputaților Petru Jardan și Denis Ulanov pe 19 martie, Anunțul a fost făcut de către președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, în plen, care a precizat că a avut o întrevedere cu procurorul general, Alexandr Stoianoglo.

A doua zi, Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități a decis, prin vot secret, de a propune Parlamentului ridicarea imunității deputatului Denis Ulanov și Petru Jardan.


Primul este bănuit de implicare în frauda bancară, iar celălalt în concesionarea problematică a aeroportului internațional. Ambii deputați spun că acuzațiile ar de fapt parte a unui un atac politic la adresa lor și a partidului din care fac parte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?