Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Sandu: În Moldova, în special pe timpul lui Plahotniuc, orice era posibil

26 noi. 2019,, 22:27   Politică
3478 0

Deținerea dublei identități de către Vladimir Plahotniuc despre care se tot vorbește în ultima vreme și pe care a fost deschisă o cauză penală pe numele fostului deputat și președinte al PD, nu este o noutate suprinzătoare pentru fosta prim-ministră, care a văzut ceva informații la acest subiect, dar „instituțiile specializate trebuie să spună cu exactitate dacă aceasta este așa.” Această declarație a fost făcută de către Maia Sandu într-un interviu pentru UNIMEDIA citată de Noi.md.

„Am văzut niște informații la una din instituțiile din subordine. Le-am transmis că această informație trebuie să ajungă la procuratură ca să fie investigată, dar nu pot să vă spun cu certitudine ce este adevărat și ce nu. Pînă la urmă, organele de anchetă trebuie să-și facă treaba și să ne spună cu exactitate. Eu nu vreau să operez cu zvonuri sau cu jumătăți de adevăruri. Dar în Republica Moldova este posibil fenomenul ca cineva să aibă identitate dublă? Bineînțeles. În Moldova, în special pe timpul lui Plahotniuc, orice era posibil. Nu mă surprinde acest lucru.”

Reamintim că fostul lider al democraților, Vlad Plahotniuc, care este anunțat în căutare internațională și interstatală, și Serghei Iaralov ar deține dublă identitate în Republica Moldova. Despre aceasta a declarat peședintele Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan.

Potrivit surselor postului Jurnal TV, al doilea pașaport al lui Vlad Plahotniuc în Republica Moldova ar fi pe numele „Victor Novak”. Întrebat despre dubla identitate al fostului lider de partid, actualul președinte PD, Pavel Filip a declarat că nu cunoaște un astfel de nume sau despre a doua identitate a lui Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?