X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Sandu: Vom porni o curățenie generală în toată țara

14 iul. 2021,, 15:49   Politică
5758 23

Președintele Maia Sandu a scris pe rețelele sociale că în timpurile apropiate urmează să pornească o curățenie generală în țară alături de organele de conducere.

„Noi vom porni – alături de noua majoritate parlamentară și de viitorul Guvern – o curățenie generală în toată țară”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook. Acest mesaj a fost adresat inclusiv absolvenților de liceu, cărora le-a înmînat astăzi diplome, pentru rezultatele remarcabile obținute la examenul de bacalaureat.

În urma scrutinului de duminică, 11 iulie, PAS a acumulat 53 % din voturile alegătorilor și se va alege respectiv cu 63 de mandate de deputat. BECS va avea 32 de deputați, iar Partidul Politic „Șor” – 6 mandate de deputat.

Marți, în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8, deputatul ales din PAS, Andrei Spînu a spus că, cel mai probabil, pînă la finalul lunii iulie Parlamentul va fi deja cu organele de conducere ales.

Mai mult, acesta a spus că un nou Guvern ar putea fi creat pînă la 10 august curent și că din noua componență a Executivului ar putea face persoane și din alte partide decît PAS sau din societatea civilă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?