Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sandu, la ședința Consiliului Suprem de Securitate: „Ne confruntăm cu o situație sanitară dramatică”

13 mar. 2021,, 13:29   Politică
4880 16

Ședința Consiliului Suprem de Securitate a început. Subiectul principal al discuțiilor este lupta cu pandemia și modalitățile de a opri răspândirea virusului. Șefa statului a spus că vrea să discute despre deciziile recente ale Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică. Maia Sandu a declarat că unele dintre acestea au nedumerit-o. Potrivit ei, cifrele și situația reală demonstrează că nu au fost cele mai potrivite.

Șefa statului Maia Sandu: „Ne confruntăm cu o situație sanitară dramatică. Ne-am propus să discutăm astăzi și să facem recomandări din partea CSS pentru instituțiile statului care au atribuții de a administra această criză sanitară. Lucrurile se complică și asta este clar pentru toți”.

În debutul ședinței premierul interimar Aureliu Ciocoi a fost rugat de șefa statului să vorbească despre starea de lucruri în sistemul medical, despre prognozele cu privire la ratele de îmbolnăvire, cu privire la numărul de cazuri grave care sunt așteptate în următoarele săptămâni, despre capacitatea sectorului spitalicesc, scrie tv8.md.

La ședință participă membrii CSS, factori de decizie din diverse domenii, în special din domeniul sănătății, primarul general al Capitalei, precum și lideri ai fracțiunilor parlamentare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?