Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

De la începutul legislaturii a XI-a, fiecare a zecea întrevedere s-a desfășurat în regim online

13 ian. 2022,, 11:28   Politică
2083 1

La Parlamentul Republicii Moldova, de la începutul legislaturii a XI-a, au avut loc 205 de întrevederi ale deputaților cu oficialii străini. Din numărul total al acestora, 21, sau aproape fiecare a zecea, au avut loc în regim online.

În aceeași perioadă, deputații din Parlamentul legislaturii a XI-a au participat la 102 reuniuni organizate în format online.

Totodată, în ultimul trimestru al anului trecut, deputații Parlamentului de legislatura a XI-a și angajații Secretariatului au fost delegați să participe la 17 deplasări în străinătate.

Printre deplasările peste hotare, figurează participarea la Sesiunea de toamnă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, la cea de-a VII-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Republicii Moldova și a Republicii Polone sau la a 53-a Sesiune plenară a Adunării Interparlamentare a CSI.

Președintele Parlamentului Igor Grosu a efectuat două vizite în străinătate, în ultimul trimestru al anului 2021. Șeful Legislativului a participat la Conferința Europeană a Președinților de Parlamente a Statelor membre ale Consiliului Europei. Iar în perioada 28 – 30 noiembrie, Igor Grosu s-a aflat într-o vizită de lucru la Parlamentul European.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?