X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Roșca: Operaţiunea din 2020 a fost una pregătită din timp

16 iun. 2021,, 10:31   Politică
10766 10

Criza sanitară mondială și tot ce urmat începînd cu primăvara anului 2020 pînă în prezent sînt consecințele unei operațiuni speciale bine puse la punct de elitele globaliste, este de părere analistul Iurie Roșca.

Iată cum descrie Roșca cele întîmplate: „Această operațiune specială care se desfășoară vertiginos și înspăimîntător începînd cu primăvara anului 2020 a fost precedată de o serie de întreagă de evenimente care se leagă foarte bine între le și care demonstrează că este vorba de un plan bine pus la punct, elaborat de către elitele demonizate care controlează jocul la scară panetară”.

Iurie Roșca enumeră cîteva elemente semnificative, care confirmă faptul că operaţiunea din 2020 a fost una pregătită din timp.

"- În 2010 Fundaţia Rockefeller publică Raportul său anual, care descrie în cele mai mici detalii ceea ce s-a întîmplat în 2020. Documentul are 54 de pagini și poartă următorul titlu: ”Scenarios for the Future of Technology and International Development” (Scenarii pentru viitorul tehnologiei și dezvoltarea internațională). Textul descrie 4 scenarii. Unul dintre aceștia vizează direct cele întîmplate începînd cu 2020.

- În 2012, în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, s-a desfăşurat un spectacol macabru care întruneşte toate elementele mascaradei funeste a dictaturii cu pretext medical, declanşate începînd cu 2020.


- În 2019 revista The Economist, care aparţine clanului Rothschild, publică pe coperta sa o versiune incifrată, conţinînd toate detaliile odioasei farse planetare ce a urmat în 2020.

- În 2019 la Eurovision cunoscuta interpetă Madonna prezintă un spectacol monstruos cu toate elementele catastrofei ce va urma în 2020, cu măști pe fețele victimelor, cu tot dichisul practicat de ocultiștii obsedați de strecurarea unor semne ale isprăvilor înfiorătoare pe care le pregătesc.

- La 12 septembrie 2019 la Bruxelles are loc Global Vaccination Summit. Acest summit reuneşte Comisia Europeană şi Organizația Mondială a Sănătății. În cadrul acestui forum se decide instituirea unui ”pașaport vaccinal”. Și asta cu 6 luni înainte de primele știri despre plandemia din 2020.

(...)

Așadar, după cele expuse mai sus, mai are cineva dubii asupra faptului că este vorba despre un plan al unor forțe oculte care trag sforile la scară mondială, disimulîndu-și scopurile reale cu intenții nobile precum grija față de sănătatea lumii? Oare chiar atît de tare am orbit, am degradat mental, încît nu vedem ce ne pregătesc acești monștri? Din nefericire, lucrurile stau anume așa. Larga majoritate rămîne oarbă și surdă la orice argument rațional. Tocmai de aceea întregul meu efort este îndreptat către cei puțini, care nu și-au sacrificat capacitatea de a gîndi critic pe altarul capitalismului seducției și al hedonismului".

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?