Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Roșca, despre marea resetare: La îndemîna acestor grupări stă controlul asupra banilor

19 feb. 2021,, 16:32   Politică
5353 4

Jurnalistul Iurie Roșca continuă analiza tezelor expuse în cartea „Covid 19: Marea resetare”, semnată de Klaus Schwab și explică cum a fost posibil ca un grup de oameni influenți să impună agenda lor în fața a 194 de state, folosind drept pretext epidemia Covid-19.

Subiectul este abordat în emisiunea sa „Confesiunile unui optimist creștin” publicată astăzi.

„Autorii acestei cărți nu se jenează să declare de la bun început că ei văd că această pandemie declarată de OMS, reprezintă o extraordinată oportunitate care trebuie valorifiată pentru a împine lumea într-o altă paradigmă, este vorba despre pretenția de remodela radical societatea la scară planetară. Văd o logică impecabilă de-a lungul unor decenii sau secole de realizare a acestui proiect de dominație planetară asupra întregii umanități și de aservire a colectivităților umane unui centru de comandă pe care noi îl numir globalism sau masonerie. (...) De fapt, Klaus Schwab și adepții lui nu fac altceva decît prin inermediul Forumului de la Davos să exercite o așa-numită soft power. Persoane care se mulțumesc cu influențarea opiniilor unor decidenți politici și membri ai oligrahiei planetare care se adună anual la Davos.

Întrebarea ar fi cum așa niște omuleți pot să deteremine 194 de state să execute punct cu punct agenda lor? Mă refere la ceea cea înseamnă dictatură sanitară exercitată prin intermediul OMS. Anume acesta este numărul țărilor vasalizate acestei instituții. Puțină lume știe că și acastă instituție ca și ONU în sine a fost făcută în urma unor mișcăru subtile ale clanului clanului rockefeller în special David Rockefeller , care a marcat sinistru întregul sec. al XX-lea”, explică Roșca.

Iurie Roșca subliniază că la îndemîna grupărilor care au reușit să-și asigure dominația asupra statelor lumii stă controlul fluxurilor financiare.


„Avînd acest pretext de ordin medical așa ceva a devenit posibil. Ca să ne înțelegem: virusul există, pandemia nu!

La îndemîna acestor grupări stă controlul asupra banilor. Deci pînă la urma primează cine sînt stăpînii banilor, cine reprezintă plutocrația globală. Nu întîmplător în spatele acestor omuleți de la Forumul de la Davos se văd foarte bine proprietarii Rezervei Federale a SUA, marii bancheri, cei care controlează concomitent și ceea ce numim Big Tech, Big Pharma, Big Media și chiar Hollywood. Este vorba de o mînă insignifiantă numeric de oameni care au uzurpat puterea la scară gloabală și care își impun voința prin intermediul OMS, ONU sau Forumului de la Davos”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?