Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Reșetnicov, despre averea familiei sale

23 sep. 2020,, 14:39   Politică
2195 0

Fostul judecător al Curții Constituționale, tot el ex-șeful Serviciului de Informații și Securitate, Artur Reșetnicov refuză să vorbească atunci cînd vine vorba de averea sa și a familiei, acumulată pe toată perioada cît a deținut funcții publice, din 2001 pînă în 2019, inclusiv cea de deputat.

Întrebat din ce bani soacra sa și-ar fi construit două case în care acesta locuiește cu familia, una pe strada Viilor în Chișinău și alta în comuna Trușeni, din ce bani și-ar fi procurat două mașini de model Land Rover, din ce bani feciorul și-ar fi deschis un restaurant și din surse financiare și-ar fi procurat două apartamente, Artur Reșetnicov a declarat:

„Feciorul vrea să fie antreprenor, aceasta este interzis în țara noastră? Eu nu sînt persoană publică, acum ce trebuie să fac, să spun ce dețin, ce nu dețin. Eu nu sînt persoană izolată. Eu am familie și noi avem venituri. Familia mea nu scuipă în pod și nu așteaptă cînd cineva îi va da sau cineva va ajuta să fure sau să facă contrabandă”, a declarat Artur Reșetnicov în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Amintim că în perioada evenimentelor din 7 aprilie, acesta se afla în funcția de șef al SIS.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?