Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

O activistă civică din Bălți spune că Renato Usatîi o atacă

23 sep. 2020,, 10:35   Politică
8823 13

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, este acuzat că încearcă să-și acopere incompetența prin atacuri grosolane la adresa activiștilor civici. Despre aceasta a scris președintele AO „Asociația pentru Drepturile omului LEX XXI” din Bălți, Diana Grosu, pe Facebook. Grosu susține că după ce a reflectat mai multe probleme ale municipalității, primarul Renato Usatîi a atacat-o dur și a acuzat-o de organizarea protestelor.

“Minciunile spuse de dvs la adresa mea sînt josnice. De asemenea, aceste falsuri sînt nedemne pentru un politician de așa nivel, care nu este în stare să recunoască faptul că în ultimii cinci ani în Bălți au fost cheltuiți fără sens o groază de bani. Dacă aceste resurse erau gestionate corect, avea să ne ajungă și pentru acoperirea gropilor de pe drumurile orașului”, a scris Grosu.

Totodată, președintele „Asociației pentru Drepturile omului LEX XXI” i-a sugerat lui Usatîi să caute dușmani printre oamenii care activează alături de el.
“sînt persoane cu o reputație dubioasă, care și-au făcut averi prin escrocherii. Să căutați dușmani în primăria condusă de funcționari vechi, care au vîndut pămînturile din parcuri, au eliberat autorizații pentru construcție și comerț. Priviți în ochii acestor persoane și faceți o concluzie, cine vă este dușman, Diana Grosu sau oamenii, care continuă să dea în arendă terenuri la un preț minim? Oamenii din Bălți încep să vadă și să înțeleagă tot ce se întîmplă”, a mai scris Diana Grosu.

Mesajul activistei civice a adunat mai multe aprecieri, iar în comentarii localnicii au căzut de acord cu fiecare cuvînt.

“Într-adevăr, să faci o întîlnire cu Primarul nostru ales este imposibil”, a scris Diana Griza


„Usatîi singur îi ,,oleacă,, bandit”, a comentat Vlad Traistariu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?