X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Reacția lui Platon, după dezvăluirea Nataliei Morari

12 sep. 2021,, 13:19   Politică
8838 2

Omul de afaceri Veaceslav Platon, dat în căutare internațională, a venit cu prima reacție pe pagina sa de Facebook, după ce jurnalista Natalia Morari a anunțat despre faptul că el este tatăl copilului său, Rem.

După dezvăluirile Nataliei, Platon pare să nu fie afectat și hotărît se amuză pe seama situației create, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

El a postat niște imagini video în care apare o paradă militară desfășurată în Marea Britanie, foarte probabil în capitala londoneză.

„Ei în general nu cunosc nimic despre Moldova. Poate în asta constă fericirea?”, a scris Platon în descrierea postării.

Anterior, Platon a declarat canalului de Telegram Mamaliga și Tokana: „E treaba a doi oameni maturi și liberi. Nu considerăm copilul o parte a unui plan. Îi doresc multă fericire lui Rem”.


Natalia a mai venit cu încă două postări pe pagina sa de Faceook. Într-una ea și-a cerut scuze de la telespectatori, iar în alta ea a declarat că se simte foarte vinovată față de procurorul general Alexandr Stoianoglo și îndeamnă la respectarea prezumției de nevinovăție față de tatăl copilului său, Veaceslav Platon

Natalia Morari a dezvăluit că tatăl micuțului Rem este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, care în această perioadă este dat în căutare internațională și s-ar afla în capitala Marii Britanii.

Cîteva ONG-uri de media s-au arătat îngrijorarea și regretul cu privire la anunțul jurnaliste, în condițiile în care acesta poate prejudicia grav imaginea postului de televiziune la care a activat, dar și a breslei jurnalistice în general.

Platon a publicat pe 27 iulie pe o rețea de socializare o fotografie în care se poate vedea un bebeluș ce seamănă foarte mult cu fiul Nataliei Morari, pe nume Rem.

Ulterior, administratorul paginii lui Platon a venit cu un mesaj.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată-donator.

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?