Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Reacția PAS, după ce PSRM a propus-o pe Durleșteanu la funcția de premier

11 feb. 2021,, 13:07   Politică
3065 5

Partidul Acțiune și Solidaritate a venit cu o reacție, după ce liderul PSRM, Igor Dodon, a anunțat că o propune pe Mariana Durleșteanu la funcția de premier al R. Moldova.

„Frica Socialiștilor de alegeri și de votul oamenilor este enormă. Vom apăra agenda președintelui de schimbare. Vom oferi cetățenilor dreptul de a curată Parlamentul și vom aduce schimbarea pentru care au votat oamenii în noiembrie. Vom apăra țara de hoți care se țin cu ghiarele de fotoliile din parlament”, a declarat Mihai Popșoi pentru deschide.md.

Igor Dodon a anunțat cu puțin timp în urmă că PSRM nu va susține Guvernul Gavriliță și o propune pe Mariana Durleșteanu la funcția de premier al R. Moldova.

Acesta a declarat că PSRM, împreună cu alți deputați, vor aduna 51 de semnături pentru înaintarea acestei candidaturi. Fracțiunea PSRM, care are 36 deputați, a semnat deja.

Totodată, Dodon a menționat că este vorba de o majoritatea tehnică, nu de o alianță politică, care să asigure sprijin unui Guvern de tranziție până la anticipate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?