Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Reacția PD la anunțul de plecare a organizației din Taraclia

6 ian. 2021,, 14:31   Politică
5541 1

Conducerea Partidului Democrat spune că doar unii membri de la Taraclia au părăsit rîndurile formațiunii, iar în spatele plecărilor ar sta, ca și în alte cazuri, fostul lor coleg Eugeniu Nichiforciuc.

„Anul nou, dar metodele vechi. Gașca lui Nichiforciuc, cu suportul celor care încă mai guvernează, continuă presiunile pe membrii PD (care dețin funcții), care sînt amenințați că vor fi dați afară. Chiar și așa, au plecat doar cîțiva oameni pe care aceștia îi țineau la salariu, nu întreaga organizație de partid, așa că subiectul nu merită atenție”, se arată într-o reacție a Partidului Democrat, transmite unimedia.info.

Pe 4 ianuarie curent, organizația teritorială din raionul Taraclia a Partidului Democrat a anunțat că părăsește formațiunea. Membrii și conducerea organizației sînt nemulțumiți, în special, de liderul PD, Pavel Filip, menționînd că „democrația internă este doar declarativă, iar degradarea formațiunii a ajuns la nivelul în care nu mai poate fi explicată membrilor și oamenilor”. Aceștia au precizat că rămîn neafiliați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?