X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Reacția lui Dodon privind plecarea mai multor deputați din PSRM

25 mar. 2023,, 14:17   Politică
5564 2

Ex-președintele Igor Dodon s-a arătat revoltat de plecarea mai multor deputați din fracțiunea Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și alăturarea acestora la „Mișcare pentru Popor”.

El zice că acest „haos va dispărea cînd ne vom reîntîlni cu toți cei care vor cu adevărat să lupte, indiferent de ce partid sînt”.

Igor Dodon spune că și-a imaginat altfel consolidarea forțelor de opoziție, notează newsmaker.

„Nu prin migrarea organizațiilor de partid, nici prin furtul deputaților. Nu prin mituirea liderilor din teritorii și distrugerea stîngii politice. Cu toate acestea, din păcate, asta este exact ceea ce se întîmplă acum. Opoziţia pare slabă şi divizată, inclusiv la sugestia unor presupuşi lideri fugari”, scrie politicianul.

Potrivit fostului președinte, partidele din opoziție trebuiau „să creeze un front comun de luptă, nu să concureze între ele”.


„Partidele de opoziție trebuiau să comunice, să-și arate caracterul, să creeze un front comun de luptă și să nu concureze între ele și să se lovească în spate, jucînd în secret cu autoritățile. Regret că unii deputați PSRM au devenit victime ale unor scenarii care se desfășoară în favoarea PAS. Cu toate acestea, acest haos va fi oprit într-o zi. Și astăzi înțeleg din ce în ce mai mult că haosul din opoziție va dispărea cînd, la revenirea la politica activă, ne vom reîntîlni cu toți cei care vor cu adevărat să lupte, indiferent de ce partid sînt. Oamenii vor claritate și autoritate politică. Schimbarea este inevitabilă”, a adăugat Dodon.

38
2
1
1
20

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?