Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Proiectul de hotărîre privind Programul de activitate al Guvernului, examinat

24 mar. 2021,, 17:00   Politică
2461 2

Comisia juridică, numiri și imunități a examinat, în cadrul ședinței de astăzi, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului.

A fost examinat demersul lui Igor Grosu, candidat desemnat pentru funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova, care conține Programul de activitate și întreaga listă a Guvernului.

Potrivit Regulamentului Parlamentului, deciziile privind aprobarea raportului cu privire la proiectul de act legislativ pentru care comisia a fost selectată drept comisie sesizată în fond se adoptă cu votul majorităţii membrilor săi.

Deoarece raportul asupra proiectului de hotărâre pentru aprobarea Programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului nu a întrunit numărul suficient de voturi, aprobarea proiectului rămâne la latitudinea plenului Parlamentului.

Chestiunea cu privire la acordarea votului de încredere Programului de activitate şi a întregii liste a Guvernului este inclusă în ordina de zi a ședinței plenare de joi, 25 martire.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?