X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Pușkov: "Nu există niciun motiv să fim înțelegători cu situația financiară dificilă a Chișinăului"

24 ian. 2022,, 11:40   Politică
6895 40

Senatorul rus Alexei Pușkov consideră că Rusia nu trebuie să fie înțelegătoare cu situația financiară dificilă a Chișinăului și trebuie să ia o poziție mai dură în ceea ce privește problema gazelor în negocierile cu Republica Moldova după declarațiile recente ale Președintelui țării, Maia Sandu.

"Și ce fel de pregătire pentru cooperare așteaptă conducerea Moldovei de la Rusia după astfel de declarații? Cred că am fost mult prea corecți. Cu astfel de declarații ale Președintele Republicii Moldova, care incită la ostilitate față de Rusia, nu există niciun motiv să fim înțelegători față de situația financiară dificilă a conducerii de la Chișinău. Pentru gaze trebuie de plătit, iar de unde va lua Sandu banii - este treaba ei, nu a noastră”, a scris Alexei Pușkov pe canalul său Telegram

Anterior, la postul de televiziune ProTV, Maia Sandu a declarat că Rusia și-a trimis "poporul" în Transnistria în 1992 și a provocat un conflict armat în regiune pentru a împiedica Republica Moldova să obțină independența față de URSS.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?