Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

PSRM nu va face coaliție cu Partidul Nostru și Șor în cazul anticipatelor

4 feb. 2021,, 09:17   Politică
3172 9

Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat că PSRM nu va face coaliție cu Partidul „Nostru” sub nici o formă în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, deoarece acesta a susținut-o pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale din toamna anului trecut.

Declarația a fost făcută de Dodon în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, transmite realitatea.md.

Potrivit lui Dodon, după alegerile parlamentare anticipate, cea mai ideală coaliție pe care ar putea să o facă PSRM ar fi cu PAS, deși pînă la alegeri își dorește un bloc electoral cu forțele de stînga, care în opinia lui ar putea lua 51 de mandate în noul Parlament.

„Un bloc electoral de stînga ar avea mari șanse să ia majoritate în cadrul alegerilor parlamentare anticipate. Noi nu examinează în prezent nici o eventuală coaliție cu partidele. Vom examina această posibilitate doar după ce vom vedea rezultatele alegerilor anticipate, dar cea mai potrivită ar fi cu cei de la PAS. Cu Partidul „Nostru” categoric nu vom face coaliție, dacă ajung în Parlament, pentru că au susținut-o în alegerile prezidențiale pe Maia Sandu, iar cu „Șor”, cu toții știm că sînt implicați în furtul miliardului”, a spus Igor Dodon.

Amintim că, tot în cadrul emisiunii de ieri seara Dodon a declarat că PSRM nu va vota pentru Guvernul Gavrilița, fapt ce genera declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?