X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Pro Moldova a pornit o vastă campanie de discuții

1 feb. 2021,, 14:19   Politică
2349 3

Grupul parlamentar „Pro Moldova” încă nu a hotărît dacă va vota sau nu pentru candidata înaintată de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, la funcția de prim-ministru. Liderul fracțiunii parlamentare, Andrian Candu, a anunțat în cadrul unui briefing de presă că pentru a lua o hotărîre a lansat o campanie de consultare cu echipele din teritoriu și cetățenii.

„Noi, cei de la Pro Moldova vom respecta întocmai cerința cetățenilor. Iată de ce la întrebarea dacă vom vota un eventual Guvern propus de doamna președinte, o să luăm o decizie în funcție de ceea ce își doresc cetățenii. Noi am pornit o vastă campanie de discuții cu echipele din teritoriu, cu oamenii din sate din localități și, inclusiv, consultări pe rețelele noastre de Facebook, Telegram”, a declarat Andrian.

Totodată acesta a menționat că pînă se ia o decizie în privința votării unui Guvern, trebuie să se vorbească despre problemele oamenilor.

”Oamenii astăzi sînt lăsați în voia sorții. Din disperare și neîncredere față de stat, încearcă să supraviețuiască singuri, fără să mai aștepte ajutor din partea instituțiilor statului”, a mai spus deputatul.

Deputatul Andrian Candu a precizat că a făcut demersuri privind audierea autorităților responsabile din domeniul sănătății privind situația pandemică din Republica Moldova și procesul de vaccinare împotriva COVID-19, precizînd că urmează să înregistreze și cîteva proiecte privind domeniul social și sănătate.


Amintim că săptămîna trecută, Maia Sandu a desemnat-o pe Natalia Gavriliță pentru funcția de prim-ministru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?