X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Vila prezidențială de la Condrița stă nefolosită

4 mar. 2021,, 14:30   Politică
2644 2

Vila prezidențială de la Condrița așa și stă nefolosită. Președinta Maia Sandu susține că se încearcă reducerea cheltuielilor pentru întreținerea clădirii. Totuși, nu s-a găsit o soluție pentru a utiliza cu folos reședința.

„Încercăm să reducem pe cît se poate cheltuielile pentru întreținerea acestei clădiri. Ne gîndim cum putem să o folosim, dar sînt, totuși, puțin spații înăuntru, ca să poți să faci ceva. Dacă trece pandemia, putem să organizăm niște evenimente afară, pentru că e un loc frumos, cu un lac”, a declarat Maia Sandu în cadrul unui interviu pentru Radio Moldova.

Întrebată dacă este analizată opțiunea de a da clădirea în arendă, șefa statului a spus: „Nu știu dacă să o dăm în arendă, nu cred că cîștigăm prea mulți bani acolo”, scrie agora.md.

Recent, Președinția a anunțat că va organiza un tur de presă, miercuri, 10 martie, ca răspuns la solicitările venite din partea reprezentanților mass-media.

Amintim că, odată cu alegerea în funcția de președinte, Maia Sandu, a spus că va continua să locuiască în apartamentul său. Cît despre vila prezidențială de la Condrița, a menționat trebuie să analizeze cum poate fi folosită în beneficiul țării. În spațiul public a fost lansată o petiție, prin care se propunea ca vila să găzduiască un centru pentru victimele violenței domestice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?