X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Șeful statului a primit scrisorile de acreditare din partea ambasadorilor străini (FOTO, VIDEO)

5 sep. 2020,, 13:45   Politică
2785 1

În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată ieri la Președinție, șeful statului, Igor Dodon a primit scrisorile de acreditare din partea a patru ambasadori agreați: E.S. Andre Johannes Groenewald, Ambasador al Republicii Africa de Sud cu reședința la Kiev; E.S. Brahima Sere, Ambasador al Republicii Burkina Faso cu reședința la Ankara; E.S. Sofia Grammata, Ambasador al Republicii Elene cu reședința la București și E.S. Gabriel Atanasov, Ambasador al Macedoniei de Nord cu reședința la București.

”Am discutat separat cu fiecare ambasador acreditat despre extinderea dialogului politic la nivel înalt, despre dinamizarea cooperării bilaterale în toate domeniile de interes comun, precum și despre ajutorarea reciprocă în vederea combaterii răspândirii virusului COVID-19.

Am urat fiecărui diplomat succes în îndeplinirea mandatului și am dat asigurări că voi sprijini toate inițiativele care vor contribui la extinderea raporturilor de colaborare în beneficiul statelor și al popoarelor noastre”, se arată într-o postare a șefului statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?