Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Ședința de guvern din săptămîna curentă va fi organizată la Ungheni

17 oct. 2022,, 22:20   Politică
2108 0

Ședința de guvern din săptămîna curentă va fi organizată la Ungheni. Anunțul a fost făcut în seara zilei de azi, 17 octombrie, de prim-ministra Natalia Gavriliță. Prim-ministra Natalia Gavriliță, anunță vizită de lucru la Ungheni și alte localități din țară.

În contextul războiului de la hotar și necunoscutele livrării de gaz și energie electrică, prim-ministra Natalia Gavriliță îndeamnă la unitate și dă asigurări că Guvernul lucrează pentru oameni, pentru sectorul privat și localități, transmite Noi.md cu referire la ea.md.

„Continuăm să luăm decizii bune și punem o temelie solidă pentru creșterea economică și dezvoltarea țării. Pentru investiții și locuri de muncă. Pentru ca tinerii să vrea să rămînă aici, acasă. Ședința de guvern din săptămîna curentă va fi organizată la Ungheni. Din nou mergem în teritoriu ca să vorbim direct cu oamenii la ei acasă și să aflăm din prima sursă ce îți doresc de la guvernare” a declarat Natalia Gavriliță într-o postare pe pagina oficială de facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?