Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

PPDA o acuză pe Maia Sandu că s-ar împrieteni cu alde Candu, Sîrbu și vreo cîțiva de la PD

28 apr. 2020,, 12:15   Politică
4594 14

Fruntașii Platformei DA nu văd cu ochi buni cochetarea colegilor din Partidul Acțiune şi Solidaritate cu grupul Pro Moldova din Parlament, reprezentat de foștii democrați Andrian Candu şi Sergiu Sîrbu, personaje din anturajul lui Vlad Plahotniuc.

Deputatul PPDA Inga Grigoriu s-a referit, într-un comentariu pe Facebook, şi la cooperarea perfectă între liderii PAS şi ai Pro Moldova.

„Din câte lesne se înțelege, mai ales prin influiencerii lor, le este mai lesne să se înțeleagă cu alde candu, seriojca sîrbu și vreo câțiva de la pd.”, a scris Inga Grigoriu.

Opinia Ingăi Grigoriu este susținută şi de alţi internauți, simpatizanți ai Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr. Aceștia consideră că PAS este o formațiune în care domină dictatura, iar acest lucru a împiedicat cooperarea cu PPDA. „În PAS se simte dictatura politică, asta s-a observat după alegerile din Hînceşti!”, a scris Raisa Popescu. Aceasta este susținută şi de internauta Lilia: „Cred că nu au învăţat lecţia cu alegerile de la Hînceşti... Doi se bat şi cîștigă al treilea”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?